Advies


Bijtellingsregeling
Voor mensen die hun Porsche zakelijk willen gaan rijden geldt er een gunstige bijtellingsregeling voor auto’s ouder dan 15 jaar. Over een dergelijke auto betaalt u bijtelling over de taxatiewaarde, en niet over de nieuwwaarde. De Porsches 964, 993,996 en inmiddels ook de eerste 997's  zijn prima auto's voor dagelijks gebruik. Wij leggen u graag de regeling in detail uit.

Verzekering
Samen met een gerenommeerd verzekeringskantoor hebben we een perfecte Porsche verzekering voor u opgesteld, waarbij u voor een zeer acceptabele prijs uw Porsche all-risk kunt verzekeren. Zonder moeilijke voorwaarden en met een goede dekking. We spreken uit ervaring. Voor meer info even contact met ons opnemen.

Taxaties
Voor een goede dekking inzake de verzekering en/of een fiscale waardebepaling is een goede taxatie van uw Porsche door een erkend taxateur gewenst. Wij werken samen met een aantal gerenommeerde taxateurs die weten waar ze over praten, ze zijn gespecialiseerd in Porsche.

Zijn Porsches waardevast?
Ja. Echter wij verkopen u geen sprookjes. Dus ook op de meeste Porsches moet je wel iets afschrijven, met name als je flink wat kilometers gaat rijden. Maar altijd nog veel minder dan de meeste andere auto’s. Vergeet ook niet de onderhoudskosten. Hoewel de auto’s door ons perfect worden afgeleverd, blijft ook een Porsche op leeftijd een stuk techniek, waar u in de toekomst onderhoud aan zal moeten plegen. Dus: voor niks Porsche rijden bestaat niet. Hoe zeldzamer en origineler een Porsche is , des te meer zal deze in de toekomst waard blijven. Er zijn ook zeker exemplaren die, naar verwachting, in waarde zullen stijgen. We denken dan aan de RS versies, de luchtgekoelde Turbo modellen, Speedsters en verschillende typen uit de vroege 911 serie.
Maar ook jongere Porsches, zoals de 996 en de 997 zijn de laatste jaren in waarde gestegen.