Eric Wolbert
Fernando Bischoff
Marzena Wolbert

Over ons


Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij de importeur van gerenommeerde merken als VW, Audi, Porsche en bij Donkervoort, heb ik 2004 mijn kennis en passie voor Porsches omgezet in een eigen bedrijf: Wolbert Sportscars. Ons eerste pand in Leusden was al snel te klein, en sinds 2006 zijn we gevestigd in een modern pand in Achterveld, tevens gemeente Leusden. We richten ons voor een groot deel op de verkoop van gebruikte Porsches, wat niet wegneemt dat we af en toe wel eens een Ferrari of andere exoot hebben staan.

Wij hebben het volste vertrouwen in de Porsches die we aanbieden. En hebben wij dat niet, dan staan ze simpelweg niet in onze showroom! Dat kan alleen maar door de jarenlange ervaring die we hebben opgebouwd en door het team van specialisten dat we om ons heen hebben verzameld.
Natuurlijk willen we graag Porsches verkopen, maar wij werken ongedwongen zonder u een auto te willen opdringen. U krijgt van ons dus een goed en eerlijk advies over een auto die bij u past.
Een vrijblijvende proefrit is voor ons vanzelfsprekend, het rijden in een Porsche maakt meer indruk dan 1000 woorden.

Een bezoek aan ons bedrijf is als Porsche liefhebber sowieso de moeite waard. Naast ons reguliere aanbod kunt u namelijk ook een mooie collectie zeldzame Porsches bewonderen: onder andere een 356 A (2x), 964 Turbo, 911 T 1968, 911 Carrera 2.7 '73, 911 Turbo '79, 964 Speedster, 964 RS 2X, 964 Carrera Cup.

Onze kernwaarden:

 1. Kwaliteit en originaliteit
  Natuurlijk staat bij ons de kwaliteit voorop, echter wij vinden ook de originaliteit van een Porsche een essentiële factor. Alleen een combinatie van deze twee factoren maakt uw auto tot een waardevol bezit. Een aantoonbare onderhoudshistorie en schadevrij verleden zijn voor ons een must. De auto's die u bij ons vindt, voldoen aan deze criteria. Voor ons een vanzelfsprekendheid; voor u een geruststelling.
 2. Doordacht assortiment
  • autoselectie
   We hebben een selectie van courante auto's op voorraad staan die we volgens onze hoge kwaliteitseisen hebben ingekocht. Bekijk hier ons aanbod.
    
  • auto's op maat
   Wij beseffen goed dat u als Porsche liefhebber uw eigen specifieke wensen heeft. Mochten wij de door u gewenste auto niet hebben staan, dan wordt geprobeerd die voor u te vinden. Door veel ervaring en uitgebreide (inter-)nationale contacten, zijn we in staat net die ene auto te vinden die u zoekt. Geheel vrijblijvend, snel en accuraat. Klik hier om ons een zoekopdracht te geven.
    
  • circuitauto's
   Naast het aanbod van 'reguliere' modellen kunnen we u dankzij de nodige circuitervaring ook adviseren over auto's voor circuitgebruik. Te denken valt aan de Porsche RS- en GT-uitvoeringen. Klik op 'rijvaardigheidstraining' voor de activiteiten op Zandvoort, Assen en de Nürburgring van Wolbert Sportscars. Tevens organiseren we in samenwerking met GP-Elite rijvaardigheidstrainingen.
    
 3. Redelijke prijzen
  We hanteren redelijke prijzen dankzij een doordacht ingekocht assortiment en efficiënte huisvesting. ‘Goedkope’ Porsches zult u echter niet bij ons vinden, die bestaan namelijk niet, wel slechte. Het gezegde “goedkoop is duurkoop” gaat in de Porsche-wereld 100 % op.
   
 4. Service op maat
  Goed onderhoud is essentieel voor de waarde van een exclusieve sportwagen als een Porsche. Wij nemen u met liefde de zorg voor het onderhoud van uw Porsche uit handen. U bepaalt uiteraard zelf op welke manier en door wie het onderhoud wordt verricht. Dat kan natuurlijk bij ons in Achterveld, maar hebben ook uitstekende contacten met officiële dealerbedrijven en werken samen met enkele technische Porschespecialisten met jaren lange ervaring. In elke regio.
   
 5. Garantie
  Het "O.K." teken in ons logo geeft het al aan: onze auto's zijn in orde, en daar staan we ook voor ! We geven dus in principe op elke verkochte Porsche garantie. De garantie is afhankelijk van het type auto en het bouwjaar. Laat u door ons persoonlijk informeren inzake de exacte garantievoorwaarden en mogelijkheden.