Rijtraining


1. Onze eigen lente en herfst rallys.
Inmiddels een fenomeen. Voor onze klanten organiseren wij al tien jaar lang een 1-daagse rally, meestal op een zondag in het voor- en najaar. Met een deelname van zo'n 40 teams, een prachtige route en goed eten en drinken uitgegroeid tot een begrip binnen onze klantenkring. Houdt u mail en deze site in de gaten voor de volgende editie !
 


2. Buitenland rally's
Elk jaar organiseren wij een uitdagende , meerdaagse, rally in het buitenland. Meestal doen we in Italie de Dolomieten aan, plus enkele omringende Alpenlanden. 
Hier kunt u uw Porsche nog echt de sporen geven, en tevens genieten van de prachtige natuur en natuurlijk het geweldige Italiaanse eten !
Neem voor meer info contact met ons op. 


 
3. GP-Elite Rijvaardigheidstrainingen
 
Speciaal voor Wolbert Sportscars organiseert GP Elite exclusieve
rijvaardigheidstrainingen en basis-circuittrainingen. 


GP Elite RijvaardigheidstrainingOp een speciaal daarvoor ingericht terrein doorloopt u verschillende oefeningen om de rijvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. Op een veilige en leuke manier leert u uw sportieve auto te temmen onder allerlei uitdagende omstandigheden. Verschillende remtechnieken, bochtentechniek, het corrigeren van onder- en overstuur, uitwijkmanoeuvres, een slalomcompetitie, en nog veel meer leerzame onderdelen komen uitgebreid aan bod. Het resultaat is een hoge mate van inzicht, veiligheid en vertrouwen ongeacht de omstandigheden.
Meer informatie over de training: https://gp-elite.nl/training/gp-drive/rijvaardigheids-training

Deelname: €499.00

GP Elite – Bochtentraining

Rechtdoor het gas intrappen kunnen we allemaal, maar het verschil zit ‘m in de bochten. Een perfect genomen bocht is het ultieme genot voor elke enthousiaste rijder en een must om het maximale uit de race auto op het circuit te halen! De Bochtentraining legt de fundering om dit optimaal te leren beheersen, op de openbare weg of op het circuit. Deze basis is cruciaal voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van sportief rijden! Het circuit wordt opgeknipt in sectoren, welke we één voor één behandelen. Er wordt in een klein treintje van enkele auto’s achter elkaar aan gereden, met de trainer in de voorste auto. Zo wordt de veiligheid gewaarborgd en een steile leercurve gecreëerd.

Meer informatie over de training: https://gp-elite.nl/training/gp-drive/bochtentraining

Deelname: €549.00

GP Elite – Circuittraining 1

Op Circuit Meppen leert u veilig, snel en beheerst ronde na ronde af te leggen en waar u hierbij op moet letten. Gevorderde rijtechnieken worden behandeld en afgestemd op het niveau van de rijder. Denk hierbij aan het inremmen van bochten en het zelfstandig rijden van de ideale lijn. Dit allemaal met als doel om gecontroleerd nog sneller te kunnen rijden onder alle omstandigheden. Tijdens de Circuittraining 1 gaat u dieper in op vergevorderde technieken van circuit rijden. Haal het maximale uit de uw sportieve auto en beleef de kick van een nieuwe dimensie in snelheid en controle. Er wordt in een klein treintje van enkele auto’s achter elkaar aan gereden, met de trainer in de voorste auto. Zo wordt de veiligheid gewaarborgd en een steile leercurve gecreëerd. Aan het eind van de dag rijdt u vrij over het gehele circuit.
Meer informatie over de training: https://gp-elite.nl/training/gp-circuit/circuittraining-1

Deelname: €549.00

GP Elite – Circuittraining 2

Onder begeleiding van professionele GP Elite trainers leert u de ideale lijn over het circuit te sturen. U rijdt hierbij vrij over het circuit volgens het open-pitlane principe. Er zit bij de inschrijving standaard 50 minuten privé instructie inbegrepen, wat opgeknipt wordt in twee sessies van 25 minuten. Aan het einde van de dag bent u in staat om snel, vloeiend en beheerst over het circuit te rijden en weet u moeiteloos de ideale lijn te vinden. Deze training is ideaal voor rijders die nog niet heel veel ervaring hebben met circuitrijden, of ervaren rijders die niet per sé op het scherp van de snede willen rijden.

Meer informatie over de training: https://gp-elite.nl/training/gp-circuit/circuittraining-2

Deelname: €699.00